Bărbatul fără casă refuza să plece din magazin, așa că angajații au chemat poliția. Ofițerii s-au apropiat de om, s-au uitat mai bine la el, dar abia când s-a uitat în jur și-a dat seama ce se întâmplase și a început să plângă

José Flores este un polițist dedicat meseriei, tocmai de aceea nu s-a gândit de două ori atunci când a primit un telefon prin care era anunțat că un om fără adăpost refuza să plece dintr-un magazin.

José a răspuns imediat apelului fiindcă se teme că lucrurile pot deveni urâte dacă irosește timpul. În timp ce se apropia de magazin, se aștepta la ce era mai rău, deoarece știe cum pot fi oamenii atunci când nu obțin ce vor. Dar nu se aștepta să descopere ceea ce a găsit acolo…

În locul unor angajați enervați că acel om nu pleca, polițistul a găsit niște simpli oameni care au strâns bani pentru el. Tot angajații îi și găsiseră un adăpost unde putea dormi.

Ofițerul Flores a rămas fără cuvinte când a văzut bunătatea de care au fost capabili acești oameni. Deși tot ce trebuia el să facă era să-l transporte pe om la adăpost, Flores nu poate să facă doar atât de puțin. Mai ales după ce observă că bătrânul nu era foarte bine îmbrăcat pentru vremea rece de afară.

Polițistul l-a luat și l-a dus la un magazin de haine din apropiere, i-a cumpărat ghete noi, șosete și mănuși, apoi a avut grijă că omul se simte confortabil în noile lui haine, înainte de a-l lăsa la adăpost.

E foarte frumos atunci când oamenii se ajută unii pe alții, să sperăm că povestea ofițerului Flores îi va inspira și pe alții să dea o mână de ajutor atunci când pot.

Am 20 de ani și sunt cu un bărbat cu 7 ani mai mare. Am o problemă tare rușinoasă

Numele meu este Maya şi am 20 de ani. Acum 2 ani am început din joacă, să zic aşa, o relaţie cu un bărbat cu 7 ani ani mai mare, probabil din curiozitatea vârstei.

A fost ok în mare parte, după vreo 3 luni am început să avem şi relaţii intime. La început aveam dureri mari în timpul actului sexual şi într-un final am început şi eu să cred că eu aş avea o problemă, după ce el mi-a spus asta de multe ori.

Deşi nu era el cel cu care îmi începusem viaţa sexuală, însă era primul faţă de care aveam senimente, am zis să îi ascult sfatul de a merge la un doctor ginecolog (trecuse un an de când începusem relaţia).

Doctorul m-a asigurat că nu eu aş fi cea cu probleme, ci el. I-am spus şi mi-a zis că va avea mai multă grijă, însă nu a rezolvat asta niciodată.
Între timp, pot să zic că ne înţelegeam bine, cu mici certuri, ca oricine. Însă, cu trecerea timpului, devenise din ce în ce mai posesiv.

Pentru că ţineam foarte mult la el am renunţat, încetul cu încetul, la viaţa mea de dinainte: prieteni, colegi, etc. De aproximativ 7-8 luni, au început certurile mai dese, parcă inventa motive. Îmi dădea impresia că pe tot parcursul relaţiei încerca să mă facă să mă simt vinovată la fiecare ceartă, un fel de şantaj emoţional.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *