Barbatii extrem de slabi, cu aspect bolnavicios-noua obsesie a designerilor de moda.

S-a dus vreme cand barbatii cu alura atetica defilau pe podiumuri, la prezentarile de moda. Noile tendinte ii sperie pe critici. Barbatii cu aspect bolnavicios, pe care soarele nu i-a mai vazut de ani buni sunt la mare cautare.

Dupa ce in toata lumea s-a dus o lupta acerba pentru ca la prezentarile de moda sa nu mai fie folosite modele anorexice. Modelele care au defilat pentru Rick Owens la Paris care au uimit cu aspectul lor. Foarte slabi, cu aspect bolnavicios si zambete invizibile, ei par sa ii inspire pe creatorii de moda care aleg sa le poarte craetiile vestimentare.

Toata lumea s-a intrebat unde au disparut modelele masculine super tonifiate, bronzate si cu osatura evidenta. Noua tendinta este ingrijoratoare, mai ales ca la nivel mondial, procentul de anorexie in randul barbatilor a crescut la 27% in ultimii trei ani.

Vj Oana: pe partie alege culorile neon!

Indiferent daca alegem snowboard-ul sau schiurile, pe partie e MUST sa ne aducem si touch-ul personal in ceea ce priveste vestimentatia! Daca am stabilit deja care sunt elemente ce nu trebuie sa ne lipseasca din bagaj pentru a fi complet confortabile si protejate impotriva accidentarilor, a venit momentul sa ne facem, temele si la capitolul SKI TRENDS in 2011!

Pe partiile din Austria si nu numai, perfectele din intreaga lume se inghesuie sa transforme sportul intr-o adevarata parada a costumelor si accesoriilor. Iar hiturile sezonului acestuia au fost fara doar si poate culorile neon si materialele metalice!

Desi clasisul rosu combinat cu negru si accesorizat cu alb ramane in tendinte, anul acesta tinerele dornice de schi si snowboard au indraznit mai mult, au impins parca mai departe barierele modei de partii!

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

1 of 2 Următorul