Atentie mare! Uite ce ti se intampla daca nu iti schimbi lenjeria intima in fiecare zi!

878

159Este de preferat ca lenjeria intima sa fie schimbata in fiecare zi, indiferent de varsta, sex sau job. Lenjeria intima curata este esentiala pentru starea de sanatate.

Este de preferat ca lenjeria intimă să fie schimbată în fiecare zi, indiferent de vârstă, sex sau job. Lenjeria intimă curată este esenţială pentru starea de sănătate.
Sigur nu stiai cate probleme de sanatate poti avea daca nu iti schimbi lenjeria intima in fiecare zi. Iata la ce sa fii foarte atenta.

1. Iritatii uriase – Daca te scarpini, iti poti provoca iritatii mari pe piele. Materialul murdar are abilitatea de a irita pielea.

 

2. Iritatii uriase – Daca te scarpini, iti poti provoca iritatii mari pe piele. Materialul murdar are abilitatea de a irita pielea. 

3. Miros neplacut – Daca nu ti-ai schimbat lenjeria, este posibil sa nu fi avut timp nici pentru dus. Bacteriile toate materialele folosite dau un miros urat.

4. Infectii ale pielii – Daca faci sport sau daca transpiri, zona intima devine mai umeda ca de obicei, astfel incat bacteriile incep sa se dezvolte mai repede. Lenjeria intima sintetica accentueaza procesul.

5. Infectii urinare – Provoaca o senzatie de arsura la urinare. Bacteriile pot ajune oricand in vagin si chiar in vezică.


DISTRIBUIȚI