Atâta durere! Mesajul postat de Cătălina cu trei zile înainte de accident. Tânăra însărcinată a murit joi seara la Predeal alături de copilul ei nenăscut. Îţi vor da lacrimile când vei citi asta

Publicitate

Durere fără margini pentru familia unor tineri din Sibiu, după accidentul cumplit de joi seară, pe DN1. Fostul baschetbalist sibian George Tănase și soția sa însărcinată în șapte luni au fost implicați într-un accident la ieșire din Predeal. Cătălina a murit, în ciuda eforturilor medicilor brașoveni. Nici bebelușul nu a putut fi salvat, o fetiță, se pare, din primele informații.

Publicitate

În urmă cu câteva zile erau doi viitori părinţi fericiţi, care îşi aşteptau cu nerăbdare fetiţa. Acum, George a rămas singur, după ce Cătălina şi viitoarea lui fetiţă au murit în urma accidentului.

Cătălina şi George erau un cuplu fericit, iar în urmă cu puține zile se distrau la piscină. Bărbatului nici prin gând nu i-ar fi trecut că aceea va fi ultima zi fericită pe care o va petrece lângă viitoarea mămică.

Publicitate

Îndrăgostită şi nerăbdătoare să-şi vadă fetiţa, Cătălina a postat pe pagina personală de Facebook o fotografie de la piscină, însoţită de un mesaj sfâşietor.

Soţul meu şi fetiţa mea mică şi dulce”, le-a spus Cătălina prietenilor ei virtuali, cărora le-a oferit şi o imagine de la piscină.

„O durere sfâşietoare, Cătălina! Ai fost asemenea unui înger pe acest pământ! / Suflet frumos, vei rămâne mereu în inima mea! / Dumnezeu să vă odihnească în pace! / Cătă, eu nu pot să cred aşa ceva, viaţa e nedreaptă! / Rămas bun, suflet frumos! Să te odihneşti în pace! / Prea greu pentru a exprima în cuvinte!”, au scris oamenii, îndureraţi, pe pagina ei de Facebook.

Publicitate

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Publicitate
x

Check Also

Primele gemene din lume cu culori diferite ale pielii au crescut: Priviți-le cum arată acum!

Protagonistele acestui reportaj realizat de echipa „Inside Edition” sunt două tinere frumoase care nu numai ...