Astrologul Roxana Moșneag, dezvăluiri cutremurătoare despre Denisa Răducu, la TEO SHOW

Astrologul Roxana Moșneag a vorbit despre cauzele nevăzute ale morții cântăreței Denisa Răducu.

Denisa Răducu, afectată și de energiile negative ale celorlalți

Astrologul a vorbit despre șocurile suferite de Denisa înainte de declanșarea bolii care a ucis-o, dar și despre importanța menținerii echilibrului când viața ne pune la grea încercare.

„Am menționat că avea energii foarte bune, doar că una din ele era foarte negativă. Ar însemna să analizez hărțile vieților tuturor celor din jurul ei.

Noi suntem energie pură și interacționăm cu oamenii. Sunt acei vampiri energetici și nu ne dăm seama tot timpul de la început. Energiile oamenilor nu sunt tot timpul compatibile.

Când organismul tău e slăbit, când mintea nu-și mai găsește echilibrul, nu ne dăm seama că în următorii ani de zile, în cei mai norocoși 2 ani, noi putem suferi.

E important să ne găsim echilibrul imediat. Totul vine de la creierul nostru. Șocul pe care l-a suferit a fost fix momentul oportun pentru ca virusul să-și facă de cap în corpul ei.

Pentru toți, moartea Denisei este o lecție”, a declarat astrologul Roxana Moșneag la TEO SHOW.

CUTREMURĂTOR! Ce s-a întâmplat în ultimele zile de viaţă ale Denisei…

Ea trecuse printr-o serie de proceduri medicale complexe în ultima perioadă, despre care medicii i-au atras atenţia că sunt destul de riscante.

Denisa apelase inclusiv la mai multe suplimente naturiste, pentru a ameliora maladia ficatului, în paralel cu tratamentul oferit de cadrele medicale. Se pare că efectul secundar al maladiei de care suferea îşi făcea mereu apariţia, iar în abdomenul ei se acumula lichid.

Ascita, un simptom prezent în majoritatea bolilor de ficat, îi punea probleme Denisei. În ultimele zile, ea era nevoită să fie supusă unei puncţii, din trei în trei zile, pentru a se i se extrage, cu ajutorul unei seringi cu atac a lichidului din burtă. Procedura era teribil de neplăcută şi avea şi riscuri majore astfel că medicii i-au prescris un tratament care să nu-i mai permită să reţină apa în organism, susţin surse apropiate familiei cântăreţei, citate de cancan.ro.

Totodată, ea mai urma şi un regim foarte strict.