Arăta ca o femei însărcinată în 8 luni, dar în burta ei cu total altceva. Când au văzut ce are toți medicii au refuzat-o

Doris Lewis, o femeie de 59 de ani din Statele Unite a dus o viață normală, până în urmă cu câteva luni. A observat la un moment dat că burta a început să i se umfle, iar la scurt timp viața ei avea să ia o întorsătură spectaculoasă.

“Nu știam ce am acolo. Dar am remarcat, pe măsură ce zilele treceau, că se mărește și crește în greutate” , a povestit femeia jurnaliștilor.

În doar câteva luni, burta lui Doris a ajuns să arate precum cea a unei femei însărcinate în luna a opta. Evident îngrijorată, femeia s-a prezentat la doctor.

După ce a trecut printr-o serie de analize, Doris a primit o veste cumplită de la medici. Era afectată de o tumoare extrem de complicată, care îi afectase și ovarele. Femeia se afla într-o situație dramatică, mai ales din cauza faptului că medicii refuzau să o opereze pentru că nu avea asigurare medicală.

Doris ajunsese într-o situație disperată. Afectată de o boală gravă, dar vindecabilă, era pe punctul de a-și pierde viața din cauza sistemului medical. Totuși, un medic cu inimă mare s-a oferit să o opereze pe Doris gratuit. Îngerul salvator al femeii i-a redat aceștia viața înapoi, iar aceasta s-a întors acum în sânul familiei.

15 ţări europene sunt afectate de scandalul ouălor contaminate cu Fipronil

Reprezentanţii Comisiei Europene au avertizat că 15 ţări europene au primit ouă contaminate cu Fipronil – un insecticid puternic a cărui utilizare este interzisă pentru animalele destinate consumului – care au ajuns inclusiv în Elveţia şi Hong Kong, scrie BBC.

Comisarul pentru Sănătate, Vytenis Andriukaitis, a anunţat deja că va convoca pe 26 septembrie o întâlnire cu miniştrii din ţările afectate de scandalul ouălor contaminate cu Fipronil.

”Trebuie ca experţii noştri să identifice unde au putut apărea problemele pentru a fi capabili să ne aşezăm şi să discutăm despre soluţii şi despre calea de urmat”, a declarat Andriukaitis.

O adevărată dispută a izbucnit între autorităţile belgiene şi olandeze cu privire la ouăle contaminate, întrucât Amsterdam ştia din octombrie 2016 despre o posibilă utilizare frauduloasă a putrenicului insecticid Fipronil, care nu poate să fie folosit pentru animalele destinate consumului în UE.

”Blamarea şi batjocorirea reciprocă nu ne va aduce nicăieri şi vreau să opresc asta. Dar înainte de toate, responsabilitatea noastră comună şi prioritatea noastră este de a gestiona situaţia, de a aduna informaţii, de a ne concentra pe analiză şi pe lecţiile care pot fi învăţate pentru a ne îmbunătăţi sistemul şi pentru a preveni activităţi infracţionale”, a completat comisarul pentru Sănătate al Uniunii Europene.

Belgia şi Olanda s-au mobilizat pentru găsirea responsabililor: anchetele demarate în cele două state s-au intensificat joi, ceea ce a dus la arestarea a doi directori dintr-o companie olandeză care ar fi aplicat Fipronil.

În Marea Britanie, autoritatea pentru siguranţa alimentelor a anunţat că 700.000 de ouă contaminate au ajuns în ţară din fermele olandeze, dar acestea nu reprezintă un risc pentru public. Între timp, mai multe produse procesate, precum sandvişuri şi salate cu ouă, au fost eliminate de pe rafturile unor lanţuri de hipermarket-uri precum Sainsbury, Morrisons, Waintrose şi Asda.

În Belgia, Olanda şi Germania, supermarket-urile au retras de la vânzare milioane de ouă, iar aproximativ 250.000 de ouă contaminate au fost vândute în ultimele patru luni în Franţa.

Printre ţările europene afectate de scandalul ouălor contaminate se numără şi Danemarca, România şi Luxembourg.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *