Reacția incredibilă a Andreei Marin după ce a fost surprinsă alături de consulul României în Libia, tânărul în vârstă de 32 de ani.
Reacția incredibilă a Andreei Marin după ce a fost surprinsă alături de consulul României în Libia, tânărul în vârstă de 32 de ani.

Andreei Marin ii plac tinereii, a fost surprinsă alături de un tanar de 32 de ani, consulul României în Libia.

Publicitate

Andreea Marin a fost văzută în compania lui Adrian Brâncoveanu, în vârstă de 32 de ani, însă atunci când a fost întrebată dacă între cei doi există o poveste de iubire, Zână a refuzat să facă declarații.

Publicitate

Reacția incredibilă a Andreei Marin după ce a fost surprinsă ținându-se de mână cu alt bărbat

Însă, la scurt timp, fanii de pe contul de socializare au întrebat-o direct, iar vedeta a fost sinceră și a încercat să lămurească situația, fără a confirma relația cu bărbatul alături de care a fost văzută în acest weekend. “O întrebare la care sper să primesc un raspuns și nu un „block” ? De ce doar cand ai tu nevoie/dorești atentia presei, îți deschizi ușa casei, frigiderul, gradina etc., iar atunci când esti „prinsa pe nepregătite” ( de mana cu actualul ) îi tratezi de sus, sictirindu-i, te dezbraci de caracter aratand o față duplicitara? Seara buna!”, a fost comentariul lăsat de o fană în dreptul imaginii de pe contul de socializare.

Publicitate

Andreea Marin a răspuns imediat. “Nu e nimic duplicitar in a decide ca nu vrei sa raspunzi oricarui personaj care isi permite sa te traga de maneca pe strada, agresandu-te cu intrebari, filmandu-te fara sa ceara acceptul. Cand esti abordat civilizat, raspunzi civilizat, pentru ca simti. Altfel, nu. Nu esti dator nimanui sa faci confesiuni despre viata intima, daca nu vrei”, a fost reacția Andreei Marin după ce a fost surprinsă alături de consulul României în Libia.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Trei zodii cu care TREBUIE neapărat SĂ FACI AMOR, altfel VEI REGRETA toată viaţa

Experiențele sexuale ne marchează uneori pentru întreaga viața. De aceea, programarea lor cu grijă nu ...