Andreea, mesaj emoționant pentru fanii ei! Uite ce a mărturisit concurenta după ce s-a calificat în finala “Bravo, ai stil!”

A evoluat de la editie la editie si nu de putine ori juratii au fost impresionati la maxim de alegerile vestimentare pe care le-a facut si de curajul si originalitatea de care a dat dovada.

Dupa ce a ajuns in finala “Bravo, ai stil!” Andreea a tinut sa le multumeasca fanilor, postand un mesaj adresat lor:

“Datorita voua am avut puterea sa merg mai departe in aceasta competitie. Cuvintele frumoase mi-au ajuns direct la suflet intotdeauna, iar dorinta de a nu dezamagi se amplifica! Va multumesc din suflet dragii mei! Sunteti extraordinari!”, a scris ea pe contul personal de Instagram.

Andreea, finalista de la “Bravo, ai stil!” are doar 23 de ani si o mama super-tanara! Zici ca sunt surori! Uite ce bine arata

Toate momentele frumoase din viata mea s-au intamplat datorita tie, mama ! Iti multumesc pentru ca ai avut incredere in mine si m-ai incurajat de fiecare data cand am cazut ! Se spune ca pruncii isi aleg mamele! Eu te-am ales pe tine, cea mai speciala si minunata fiinta! La multi ani, mama! Te iubesc enorm!, i-a transmis Andreea mamei sale.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!