Andreea MARIN il ameninta pe Catalin MARUTA: „”O sa ies din emisiune si nu o sa iti placa!” Ce a deranjat-o atat de tare pe „Zana”

Publicitate

Andreea Marin a fost invitata in emisiunea moderata de Catalin Maruta, iar discutia a fost una cu…suisuri si coborasuri. Desi vorbeste cu zambetul pe buze despre viata ei prezenta, privirea Andreei se schimba instant in momentul in care trecutul, dar mai ales, fostul ei sot, este readus in discutie.

Publicitate

In momentul in care Maruta a adus vorba de Tuncay, Andreea a schimbat imediat tonul vocii si a dat de inteles ca nu vrea sa ii mai acorde importanta.

„Este un subiect neinteresant pentru mine”, a spus nonsalant „Zana”.
„Pai, da, dar eu acum incerc sa fac un jurnalist bun si sa scot cat mai multe de la invitata mea. Uite, pregateste-te, am cea mai buna intrebare de jurnalist pentru tine”, i-a spus Maruta.
„Am o rugaminte. Daca e despre acelasi subiect, inchide, pentru ca o sa ies din emisiune si nu o sa iti placa”, i-a spus Andreea pe un ton grav.
„Te intreb doar atat: Crezi ca ai fost folosita in anumite momente din viata? Pe langa numele Andreea Marin, mai poate creste si alt nume”

Publicitate

„Da, dar nu e nicio rusine sa spui asta. Si nu o singura data. Uneori am permis asta, a meritat, alteori nu”, a fost raspunsul Zanei.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Primele gemene din lume cu culori diferite ale pielii au crescut: Priviți-le cum arată acum!

Protagonistele acestui reportaj realizat de echipa „Inside Edition” sunt două tinere frumoase care nu numai ...