Anca de la Strehaia a pozat-o pe Denisa in sicriu si a postat fotografia in aceasta seara pe Facebook! Imaginea care a şocat lumea!

O imagine care te înfioară de-a dreptul a fost postată în această seară de către Anca de la Strehaia. Fosta soţie a lui Leo de la Strehaia a fotografiat-o pe Denisa în cosciug şi a distribuit public imaginea!

Anca de la Strehaia a avut acces în capelă şi a făcut o fotografie cu telefonul mobil pe care a ales să o posteze pe reţeaua de socializare în urmă cu câteva minute. Imaginea este de-a dreptul sfâşietoare şi nu se adresează celor slabi de înger!

Denisa Manelista a murit, duminică, după ce medicii au încercat să o resusciteze! Se pare că familia ei a apelat la ambulanţă duminică dimineaţă, imediat ce artista a început să se simtă rău. Medicii au ajuns imediat şi au început manevrele de resuscitare.

O asistentă a vorbit despre drama cântăreţei şi despre misiunea colegilor ei aflaţi de serviciu în noaptea de sâmbătă spre duminică, informează spynews.ro.

„Grea misiune pentru colegii mei de aseară care au fost la Denisa Răducu. #trist era atât de tânără…#lacrimi tristeţe şi lumânări. S-a dus poate într-o lume mai bună, lumea celor drepţi.” a scris Violeta, pe reţeaua de socializare.