Anamaria Prodan a rupt tăcerea după moartea Denisei: Nimeni nu ne va putea explica de ce..

Anamaria Prodan, cea care se oferise să o ajute pe Denisa cu un tratament în Cuba, a reacţionat după moartea tinerei. Trupul neînsufleţit al cântăreţei a fost deja depus la capela cimitirului Bellu.

,,Sensul zilei de azi nu poate fi recuperat. Moartea si-a verificat azi ceasul de buzunar si cu aceeasi precizie dureroasa ne-a mai rapit un copil. Expliatia va fi banala si rece: era nevoie de inca un inger, iar Denisa indeplinea toate cerintele. Cu siguranta se va vorbi mult despre acest subiect, iar altcineva ne va oferi alte cateva explicatii seci si inutile care in cel mai bun caz vor cauta sa lumineze ungherele obscure ale tragediei. Si poate chiar, ne va da impresia ca vom intelege ce s-a intamplat. Dar nimeni nu ne va putea explica intocmai tragedia pe care pretinde ca o lamureste, nimic nu poate explica de ce un copil frumos, candid, cuminte si talentat, pleaca dintre noi, prematur la DOAR 27 de ani. Sensul zilei de azi nu poate fi recuperat! Pentru ca el nu exista! Cerul nu avea nevoie de inca un inger, oricat de mult ni s-ar explica asta!

Nu am suficiente cuvinte la dispozitie pentru a-mi exprima regretul pentru trecere in nefiinta a Denisei.Tragismul definitiv si apasator al acestei situatii ne afecteaza pe toti, cei care am cunoscut-o si am incercat sa facem ceva pentru a o ajuta. Eu personal, am sperat pana in ultima clipa ca o voi putea salva, insa din Cuba mi s-a spus ca e prea tarziu si ca nu o mai pot primi. Ma simt neputincioasa, ma simt lipsita de speranta. Mi-e greu sa cred in viata, cand atata moarte ne inconjoara.

Ma despart de tine, draga mea, prin cateva randuri semnate de Mark Twain in momentul disparitiei fiice sale. Randuri care din pacate, ti se potrivesc atat de mult: „Warm summer sun, shine kindly here. Warm southern wind, blow softly here. Green sod above, lie light, lie light. Good night, Dear Heart, good night, good night!”’’, a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de Facebook.

Denisa Manelista a murit la 27 de ani

Denisa Răducu, cunoscută ca Denisa Manelista, a murit dimineață, 23 iulie 2017. Artista s-a stins din viață în urma unei boli grave, la vârsta de doar 27 de ani. Ea a descoperit boala de care suferă după ce s-a simțit rău și a ajuns la o clinică din Viena. Acolo medicii i-au pus cruntul diagnostic și au trimis-o acasă.

Denisa a fost internata in ultimele zile la centrul medical Sf Luca, acolo unde ajung bolnavii in faza terminala. Asta dupa ce toate tratamentele nu au reusit sa-i imbunatateasca starea.

Conform Romania TV, medicii au confirmat decesul manelistei.

Denisa Manelista a murit la 27 de ani

Fanii artistei sunt înmărmuriți. Artista și-a început cariera din adolescențp, iar omul care a descoperit-o și a lansat-o în lumea muzicală este Florin Pește.

Denisa a debutat la vârsta de 14 ani cu melodia „Dacă pozele ar vorbi”.

De-a lungul carierei sale a colaborat cu nume celebre din lumea manelelor precum Florin Salam și Nicolae Guță.

Denisa nu a mai apucat să-și îndeplinească cea mai mare dorință

În urmă cu doi ani, artista a fost invitată în cadrul unei emisiuni în care a vorbit despre dorința sa cea mai mare.

„Eu îmi doresc copii, nu concep viața fără copii. Însă, totuși, mi se pare că avem nevoie de câteva ore libere și pentru noi. E foarte greu în ziua de azi să găsești o bonă bună. Îmi doresc foarte mult un copil, dar mai târziu. Am o relație de ceva vreme. E o relație foarte frumoasă. El nu are legătură cu muzica.”, povestea Denisa în urmă cu doi ani.

Familia artistei este dărâmată de durere. Ea este din Drăgășani și mai are o soră, care este stabilită în Italia. Toate rudele s-au întors din străinătate și se pregătesc de înmormântare.