Ana Maria nu are buletin, dar a luat deja viața în piept! Este mamă la 13 ani și își crește copilul într-un grajd! Cum a ajuns fata în această situație

O copilă de 13 ani din satul Balta Roșie, Botoșani, este cea mai tânără mamă din județ. Deși abia a terminat clasa a VI-a, tânăra a luat deja viața în piept.

Trăieşte, alături de copil şi de concubinul de 21 de ani, într-o casă dărăpănată şi fără utilităţi.

Anul acesta nu a mai mers la şcoală şi nu va merge nici următorul. Şi asta fiindcă atunci când colegii ei începeau anul şcolar, Ana Maria dădea naştere unui băieţel frumos şi sănătos, pe care l-a botezat Marian.

Ana Maria nu are buletin și i-ar fi plăcut să se joace cu păpușile sau pe telefon la fel ca prietenele ei ori colegele de la școală. Dar, acum ea are alte responsabilități și a luat viața în piept într-un loc ce pare la capătul pământului. Copilăria ei s-a încheiat.

Tânăra a rămas gravidă la 12 ani și a decis cu orice preț să păstreze copilul. „Eu nici nu m-am gândit să-l lepăd. Noi ne iubim şi a fost făcut din dragoste, nu din altceva. Când le-am spus părinţilor, m-au certat, dar apoi au fost bucuroşi că nu am renunţat la copil. Spuneau că ar fi fost mai rău”, spune Ana Maria.

Seara, ei folosesc o lampă cu gaz sau un bec cu leduri, care funcţionează cu un acumulator ce se încarcă în timpul zilei de la un panou solar. Că să nu le fie frig peste noapte, cei doi au pus în uşă o pătură, însă cel mai mult se gândesc la copil.

„Uşa e stricată, la fel şi geamurile. Sobă e reparată, dar numai că trebuie să o dăm cu vopsea. E cam rău aici, dar când avem ceva bani şi posibilitatea, facem ceva pentru băieţel. Am vrea să avem şi noi o mobilă în casă. Nu avem curent electric şi trebuie să spăl totul la mâna. Nişte hăinuţe să îi mai luăm, ce mai are el nevoie”, mai spune tânăra mămică.

Dupa ce l-a scos din saracie, i-a spus ca nu-i va lipsi nimic! Uite ce s-a ales astazi de fiul „adoptiv” al lui Gigi Becali

A trăit într-un bordei de pământ şi până mai ieri supravieţuit din mila comunităţii, dar de astăzi a devenit liceean. Este povestea lui Marian Ursea, băiatul care la numai 10 ani a fost ajutat de Gigi Becali să se mute într-o casă nouă.

Gigi Becali a fost atât de impresionat de drama lui Marian Ursea, încăt a hotărât să-l numească pe micuţ în urmă cu trei ani drept fiul său adoptiv. „De acum, eu sunt tatăl tău, şi n-o să-ţi lipsească nimic!”, îi promitea Becali băiatului, imediat după ce i-a cumpărat o casă nouă cu 17.000 de euro cash.

Rămas în grija bunicii după ce tatăl s-a spânzurat, iar mama l-a abandonat, Marian Ursea a fost ajutat de afacerist în august 2012 să se mute împreună cu bunica dintr-un bordei într-o casă nouă. După ce a aflat că Marian este foarte credincios şi petrece foarte mult timp pe lângă biserică, Becali i-a cumpărat calculator, haine şi mâncare şi i-a angajat micuţului o bonă ca să-l îngrijească.

Sprijinul lui Becali, dar şi al preotului din sat a făcut minuni cu orfanul din Breaza. Nu trece o zi ca Marian să nu le mulţumească celor care l-au ajutat, iar latifundiarul din Pipera se află în fruntea listei. ”Cu ajutorul dânsului am ajuns la liceu şi o să am o meserie. A fost tot timpul lângă mine, mă gândesc mereu la el, îi mulţumesc din suflet pentru ajutor“, ne-a declarat Marian Ursea.

Pentru că acum a rămas singur pe lume după ce bunica de 86 de ani a murit în urmă cu șapte luni, Marian a fost condus la deschiderea noului an şcolar de bona plătită de latifundiar să-l îngrijească. “Am fost alături de el împreună cu părintele din Breaza şi cu ajutorul domnului Becali a depăşit încet, încet acel moment. Avem emoţii în prima zi de şcoală, dar sperăm ca pe viitor totul să fie bine pentru el”, ne-a declarat femeia care îl îngrijește pe copil, Nicoleta Lungu.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!