Am ajuns acasa noaptea tarziu si eram beat mort. Credeam ca ma omoara nevasta. Dimineata, am gasit pe noptiera apa si o aspirina. Imi spalase hainele, iar in bucatarie ma astepta mancarea mea preferata. Nu intelegeam. Apoi mi-a explicat copilul:

Un bărbat a povestit pe rețelele sociale cum a fost tratat de soție după ce s-a întors acasă după o beție cruntă.

“M-am trezit cu o mahmureală puternică. Cu o seară înainte fusese petrecerea de Crăciun a firmei la care lucram. Nu prea beau alcool de obicei, dar băuturile alea nu prea aveau gust de alcool. Nici măcar nu-mi aduceam aminte cum am ajuns acasă. Aveam senzația că am făcut ceva greșit și că urma să aflu exact ce.

M-am forțat să mă ridic din pat. Pe noptieră era un pahar cu apă, o folie de aspirină și un trandafir roșu. Ciudat! În dormitor totul era aranjat. Pe scaun erau așezate cu grijă hainele pe care le purtasem la petrecere. Iau două aspirine și intru la baie. Mă uit în oglindă. Aveam un ochi vânăt. Doamne, ce mă durea. Pe oglinda de la baie era un bilet.

“Dragul meu, micul dejun e pe masa din bucătărie. Am plecat mai devreme în piață să iau ingredientele pentru plăcinta ta preferată. Am să o fac diseară. Te iubesc. ”

Biletul era semnat cu două buze rujate. Ciudat!

De abia mă târâsc în bucătărie. Băiatul nostru își mânca cerealele stând la masa din bucătărie și jucându-se pe tabletă.

– Auzi, ce s-a întâmplat aseară?

– Ai venit aseară pe la trei. Erai beat criță. Ai căzut peste masa din sufragerie și ai rupt-o. Ai vomitat pe hol și apoi te-ai lovit cu fața de ușa de la dormitor. De acolo ai ochiul vânăt.

– Păi, și de ce este totul așa de aranjat în casă? Am un trandafir pe noptieră și micul dejun e pe masă.

– Ah, mama te-a târât în dormitor și a încercat să te dezbrace. Tu ai țipat ca din gură de șarpe să se oprească, pentru că ești om însurat și îți iubești nevasta.”

Ei s-au cunoscut pe internet, s-au plăcut și și-au dat întâlnire. Când el a venit la locul stabilit, fata a rămas blocată. Uite cine era, de fapt, bărbatul

Ce ai face în momentul în care ai vedea o tânără de 16 ani alături de un bărbat în vârstă de 40 de ani?

Experimentul de mai jos a fost făcut tocmai pentru a testa reacțiile oamenilor străini în momentul în care se confruntă cu o astfel de situație.

Fata din imagine are 16 ani și a cunoscut în urmă cu trei săptămâni, pe internet, un băiat care i-a atras atenția. Pe numele lui Bryan, băiatul are aceeași vârstă ca ea și s-a dovedit a fi un tip bun, atrăgător și cu o situație financiară deloc modestă, ceea ce a mulțumit-o pe Maria.

Cei doi și-au dat întâlnire la o cafenea din oraș, dar fetei nici prin cap nu-i trecea ce avea să urmeze.
Ajunsă la restaurantul stabilit, fata a avut un șoc: a observat că, în realitate, cel pe care l-a cunoscut în mediul online este total diferit de cel cu care a purtat zile întregi conversații. Ba chiar mai mult, băiatul are 42 de ani și nu 16 ani așa cum a declarat inițial.

Oamenii din jur au văzut ce se petrece cu cei doi și au auzit conversația lor. Maria devine agitată la aflarea „veștii” că Bryan nu arată la fel ca în fotografiile din mediul online și că în fața ei a apărut un tip care i-ar putea fi tată.
Te-ai fi așteptat ca nimănui să nu-i pese, ori să nu aibă nicio reacție, însă oamenii din restaurant nu trec cu vederea peste acest episod.
Când așa-zisul Bryan o invită pe fată afară, să plece împreună din acel local, clienții de la masa alătură se ridică și se opun cu vehemență.

Privește mai jos imaginile din clip cu acest moment care ar trebui să ne dea de gândit tuturor!
Trebuie să avem curajul să intervenim atunci când ceva ni se pare că e greșit, pentru că doar așa putem preveni lucruri tragice, precum răpirea unui copil, sau și mai rău de atât, pierderea lui pentru totdeauna.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *