Loading...

Adevăratul motiv pentru și-a luat viața Lidia, românca stabilită în Londra. Fratele ei geamăn nu a mai suportat și a spus totul

Publicitate

Moartea Lidiei, tânăra româncă ce s-a aruncat în gol de pe catedrala din Londra, a ridicat mari semne de întrebare pentru toată lumea.

Publicitate

Fratele geamăn al Lidiei, Vlad, a declarat pentru presa din Marea Britanie că aceasta visa să ajungă medic chirurg şi avea numeroase proiecte, însă acumulase mult stres.

„În ultima vreme era foarte stresată, preocupată să-și înceapă cariera ca doctor. După un an la Universitatea din East London urma să se mute la King’s College, spunând că trebuie să facă cel puțin un an de biologie și chimie. A învățat mulți ani, voia cu disperare să fie chirurg, să opereze pe creier, era fascinată de creier (…) Nu era fericită în lumea asta. Aș da orice să pot să o aduc înapoi”, a declarat Vlad.

Publicitate

Lidia s-a aruncat în gol de la aproximativ 30 de metri, în interiorul Catedralei Sf. Paul din Londra, sub privirile îngrozite ale sutelor de turişti care vizitau catedrala, nu înainte de a scrie două bilete în care și-a cerut iertare pentru gestul ei.

Lidia Drăgescu, românca de 23 de ani care s-a sinucis aruncându-se de la galeria catedralei St. Paul din Londra locuia în Anglia împreună cu familia.

A fost o studentă eminentă, a fîcut patinaj de performanță și avea numeroase proiecte, însă era o fire retrasă și nefericită, după cum a declarat Vlad, fratele geamân, pentru presa britanică.

”În ultima vreme era foarte stresată, preocupată să-și înceapă cariera ca doctor. După un an la Universitatea din East London urma să se mute la King’s College, spunând că trebuie să facă cel puțin un an de biologie și chimie. A învățat mulți ani, voia cu disperare să fie chirurg, să opereze pe creier, era fascinată de creier (…) Nu era fericită în lumea asta. Aș da orice să pot să o aduc înapoi”, a declarat Vlad.

Lidia a lăsat două bilete de adio. Unul din ele i-a fost adresat mamei față de care își cere iertare pentru ce avea să facă. Despre un motiv palpabil, Lidia nu a amintit nimic, spunând doar că vrea să scape:

Mamă, îmi pare tare rău că te-am supărat în felul acesta. Este normal să fii supărată, dar nu fi tristă pentru mine, pentru că eu acum sunt bine, sunt într-un loc mai bun.
Am făcut asta pentru mine, să scap. De tot trecutul şi de tot prezentul care îmi încarcă mintea. Va fi greu fără mine o perioadă, dar, după ce va trece, vei fi ok. Gândeşte-te la mine că sunt bine acum. Ţi-am spus cât de mult te iubesc.
Îmi pare rău, dar trebuia să scap de asta şi nu puteam să aştept să văd ce este de partea cealaltă. Vă iubesc pe toţi, rămâneţi cu bine şi ne revedem după ce îmbătrâniţi. Aveţi grijă de voi. Vă mulţumesc pentru tot
“.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Publicitate

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!

Publicitate
x

Check Also

Sărbătoare mare pe 10 ianuarie. Mii de români își vor serba ziua numelui

Credincioșii ortodocși au parte de un număr mare de sărbători în luna ianuarie. Pe data ...