Adelina Pestritu A Ajuns La Doctor! Are Probleme De Sanatate Din Cauza Ratonului! De ce a renuntat la gaini?

Adelina Pestritu iubeste mult animalele, dovada fiind faptul ca are un caine si un raton. Bruneta a marturisit ca are probleme de sanatate din cauza simpaticului raton, dar nu este dispusa sa renunte la el.

Adelina Pestritu are alergie la parul de raton si a fost nevoita sa ajunga la medic. In ciuda acestui fapt, bruneta nu vrea sub nicio forma sa renunte la el.

„Am o problemă cu care ma confrunt în ultima perioadă. Am alergie la ce crezi? Sunt alergică la părul de pisică, de raton. Aveam ochii foarte roşii tot timpul, mă mâncau efectiv, îmi curgeau dimineaţa, la prânz, seara. Strănutam în prezenţa ei şi mă mânca nasul. Nu mă gândesc să o înstrăinez”, a declarat Adelina Pestritu la o emisiune TV, a renuntat la gaini din cauza gripei aviare si a riscurilor de imbolnavire.

Motivul Pentru Care Raluca Pascu Nu Vrea Sa Devina, Din Nou, Mamica! Pepe A Explicat Totul La TV

Pepe si Raluca Pascu se inteleg foarte bine, dar nu sunt de acord intr-o privinta. Artistul isi doreste al treilea copil, dar sotia lui nu vrea sa devina din nou mamica.

Cei doi abia au deschis o gradinita si sunt foarte ocupati, acesta fiind motivul pentru care Raluca Pascu nu vrea sa ramana insarcinata acum. Pepe si Raluca au investit sute de mii de euro intr-o gradinita de lux. De aceasta afacere se ocupa in totalitate sotia artistului.

„Cu doi copii, imediat să vină şi al treilea, mai ales când ea e printre copii toată ziua la gradiniţa, dar eu încerc. E greu să rămână însărcinată, mi-a spus că nu acum Ştii cum e, dacă vrea Dumnezeu să se întâmple, se întâmplă. Degeaba îţi doreşti tu, dacă nu vrea Dumnezeu”, a declarat Pepe la o emisiune TV.