Această mamă o uimit întreaga lume cu o crimă oribilă! Și-a ucis fiica mai mică cu sânge rece, apoi i-a aruncat trupul pe geam, de la etajul 9. Vecinii care au văzut momentul, au rămas fără cuvinte. Uite ce se întâmplase, de fapt

O femeie de 45 de ani, mamă a doi copii, și-a ucis cu sânge rece fiica cea mică, apoi i-a aruncat trupul neînsuflețit pe geam. Vecinii au privit neputincioși cum fetița de 12 ani s-a zdrobit de caldarâm.

Tragicul incident a avut loc în Ucraina, iar camerele de supraceghere au filmat-o pe femeia de 45 de ani care se chinuia să arunce peste balustradă trupul propriei fiice, pe care o omorâse cu scurt timp în urmă.

Vecinilor Svetlanei Sheleveyster nu le vine să creadă că femeia, profesor de meserie, a fost capabilă de un asemenea gest. Ei susțin că aceasta părea o mamă iubitoare, care are o relație extraordinară cu fiicele ei. În momentul comiterii crimei, fiica cea mare și soțul femeii nu erau acasă. Fetița de 12 ani a fost sufocată și apoi aruncată de la 9 al blocului în care locuia.

Surse din anturajul femeii de 45 de ani le-au spus polițiștilor că aceasta avea anumite tulburări psihice, dar că nu a cerut niciodată ajutorul medicilor. Se pare că acesta ar fi și motivul pentru care a comis oribila crimă.

Mama criminală a fost arestată.

Dimineața la catedră, după-amiaza la tarabă. Cine este profesoara de biologie care muncește cât e ziua de lungă, cot la cot cu țăranii

Este profesoară de biologie, dar lucrează cu pasiune și pământul. Este vorba de Ligia Mureșan, femeia pe care dimineața o găsești la catedră, iar după-amiaza în piață, unde își vinde legumele cultivate chiar de ea.

Ligia Mureșan, o profesoară de biologie din Beclean, Bistriţa, își împarte timpul între catedră și legume. Femeia cultivă cu pasiune legume şi verdeţuri. E o tradiţie de familie, spune ea. Aşa că după ore, o găsim în Piaţa Decebal, la tarabă, unde îşi vinde legumele

De mai bine de 15 ani, Ligia Mureșan se împarte între catedră și grădină. Aceasta predă biologie la Colegiul Național „Petru Rareș” din Beclean, iar timpul liber și-l petrece printre legume și verdețuri.

Totul e din producție proprie, de la Florești. La noi e o tradiție cultivarea legumelor. Așa cultivă toți oamenii, indiferent de profesia pe care o au. Majoritatea sunt oameni care muncesc și trăiesc din agricultură. Așa e tradiția satului”, spune Ligia Mureșan.

„Pentru mine e un echilibru. La catedră am o muncă psihică, iar aici e muncă fizică și îmi echilibrez puțin și organismul. Așa mă mențin și fizic. Atâta timp cât ești sănătos, e păcat să stai. Trebuie să fii activ, pentru că mișcarea înseamnă viață,” precizează cu convingere dascălul.

Profesoara recunoaște că muncește de dimineață până seara, cot la cot cu țăranii.

S-au căsătorit curând, dar mariajul lor n-a durat mult. Mireasa a dus fotografia asta ca probă la divorț. Uite ce greșeală a făcut mirele

O fotografie de nuntă, care circulă pe rețelele sociale, îl surprinde pe un mire într-o ipostază total nepotrivită.

Acesta face un gest neortodox, când credea că nimeni nu îl vede. Presa a relatat că imediat după ce a văzut instantaneul, evident, după petrecere și consumarea primei nopți în calitate de soție, femeia a cerut divorțul.

Dovada pe care o avea era cât se poate de clară.

Cel care trebuia să-i fie fidel toată viața, a călcat strâmb chiar în momentul căsătoriei, punându-și mâna pe posteriorul domnișoarei de onoare. Dacă bărbatul a făcut asemenea gest în astfel de momente, e clar că nu s-ar fi oprit aici și ar fi continuat și pe durata căsniciei!

 

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *