A văzut copilul care purta inima fetiței ei moarte. Ți se rupe sufletul când vezi ce a făcut mama îndurerată copilului care i-a luat inima fetiței ei

Publicitate

Amber Travaglio a împărtășit cu internauții un moment emoționant în care s-a întâlnit cu fetița de 5 ani care a primit inima fiicei ei decedate prin transplant.

Publicitate

Fiica ei, Melody, avea 8 ani când a murit din cauza unei crize de astm. Mama ei a decis să-i doneze inima copilului ei, salvând astfel o viață, viața unui alt copil care era conectat la aparate pentru a putea rămâne în viață, organismul micuței fiind lovit de un virus.

Deși i s-au dat șanse de doar 3% de a supraviețui, inima fiicei lui Amber s-a potrivit perfect in corpul micuței de 5 ani.

Publicitate

Amber s-a întâlnit cu beneficiarul inimii fetiței ei iar momentul este unul emoționant până la lacrimi. ”Inima aceea a crescut în mine”, a spus aceasta emoționată.

Având nevoie să simtă că totul are o finalitate aceasta a ținut să o întâlnească pe Peyton, micuța de 5 ani care a primit inima fiicei ei, și să o îmbrățișeze de parcă și-ar îmbrățișa propriul copil.

CE LUUUUX, CE PICIOARE, CE SÂNI, CE BUZEEE ARE! :O OPERAȚIILE ESTETICE AU TRANSFORMAT-O TOTAL, PROBABIL NICI VIORICA NU O MAI RECUNOAȘTE. INCREDIBIL CUM A APĂRUT MARGHERITA DE LA CLEJANI LA PISCINĂ

Margherita de la Clejani, într-un pictorial incendiar la piscină. Bruneta a bifat o apariție spectaculoasă în Maronia, acolo unde are loc prima ediție a emisiunii ,,Aventură cu 4 stele”, difuzată de Antena 1.

Alături de Speak, Flick Domnul Rimă și Gina Pistol, Margherita de la Clejani porneşte într-o aventură presărată cu momente de distracție și adrenalină!

Peripețiile prin care va trece aceasta alături de gașca ei, dar și experiențele autentice grecești de care se va bucura, toate din 14 august, doar pe Antena 1. Recent, Margherita și-a sărbătorit ziua de naștere.

Publicitate

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Publicitate
x

Check Also

Viaţa Principesei Margareta: de ce nu au vrut elveţienii să-i scrie pe certificatul de naştere numele „de România“

De ce nu au vrut autorităţile elveţiene să înscrie în certificatul de naştere al Principesei ...