A PURTAT LANTISORUL PE CARE LA PRIMIT DE LA IUBITUL EI ZILNIC TIMP DE UN AN SI JUMATATE, INSA CAND A DESCOPERIT COMPARTIMENTUL SECRET DINAUNTRUL ACESTUIA SI A VAZUT CE SE AFLA ASCUNS IN EL A INCEPUT SA PLANGA

Anna stia ca lantisorul lucrat manual pe care iubitul ei i-l daruise era un cadou venit din inima, astfel ca s-a decis sa ii demonstreze ca apreciaza iubirea si devotamentul, prin purtarea zilnica a acestuia.

Fotografiile facute in urmatorul an si jumatate arata in detaliu faptul ca este un lant special, deoarece Anna il poarta absolut non-stop.

Ceea ce Anna nu stia este ca acel colier ascunde un secret pe care Terry, iubitul ei, asteapta cu nerabdare sa i-l dezvaluie.

Cei doi isi doreau foarte tare sa ajunga la pestera Smoo, pe coasta de nord a Scotiei, iar cand au ajuns acolo intr-un final, Terry i-a aratat Annei ce purtase ea de fapt la gat in acest timp. Pregatit de poza, Terry a luat un cutit si a taiat sigiliul lantului care tinea cele doua jumatati unite. A setat camera foto si a intrat si el in cadru, astfel ca au facut o poza impreuna.

In tot acest timp, in lantisor, se afla un inel de logodna, moment in cVare Terry a cerut-o pe Anna de sotie la pestera la care isi doreau amandoi sa ajunga.

Anna a fost emotionata pana la lacrimi de faptul ca prietenul ei a decis deja de mai bine de un an ca ea este aleasa inimii lui. Mai jos am pregatit un material video despre locurile prin care a calatorit acest simbol al dragostei al celor doi tineri.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!