A fost tăiată în două după cezariană, avea copilul lângă ea. O tragedie care a șocat planeta, familia încă nu crede că așa ceva a fost posibil. Ce s-a întâmplat este cumplit

Rocío Cortés Núñez a fost dusă la maternitatea din spitalul Valme, Sevilla, sudul Spaniei, după ce tocmai i se făcuse o cezariană, dar abia atunci a lovit tragedia.

O femeie, tânără mămică, de numai 26 de ani, tocmai născuse prin cezariană, dar a sfârșit prin a fi tăiată în două. Rocío Cortés Núñez a fost ucisă, conform raportului poliției, în timp ce era transportată cu targa între primul și cel de-al treilea etaj al spitalului mai sus menționat. Tânăra era dusă în secția de maternitate, după o cezariană care decursese normal.

Se pare că alături de ea era și bebelușul care tocmai venise pe lume, dar acesta, din fericire, a scăpat nevătămat. Tot ea mai este și mama a alte două fete, cu vârste de trei și patru ani, conform ziarului spaniol ,,El Correo”.

Tragedia s-a petrecut din cauza liftului care a început să se miște în sus înainte ca targa să fi intrat toată în cabina liftului. Raporturile locale spun că victima a fost pur și simplu tăiată în două în urma incidentului oribil, în jurul orei 2:30, ieri.

La fața locului s-au grăbit să intervină polițiști și pompieri, alături de medici, dar nimic nu-i mai putea salva viața. Pompierilor le-au luat 2 ore pentru a-i recupera o parte a trupului, după ce capul femeii se blocase între rama liftului și tavan, iar liftul începuse să se miște în sus, picioarele femeii atârnând în jos, în casa liftului.

Soțul victimei a fost descris de către fratele său drept ,,devastat”, acesta din urmă a mai adăugat că încă nu le vine să creadă, dar că cineva trebuie să plătească pentru ce s-a întâmplat. Ancheta continuă în acest caz.

Soția lui a murit cu puțin timp în urmă. La 94 de ani, bătrânul nu a mai stat pe gânduri și a luat o decizie șocantă. Toți vecinii au rămas fără cuvinte când au văzut ce face bărbatul. Nu s-a mai pomenit așa ceva!

Un bătrân de 94 de ani, din statul american Minnesota a rămas singur, după ce soția lui a murit în urmă cu un an. Cum acesta își dorea să aibă parte de companie, el s-a gândit să construiască o piscină unde se pot distra copiii, lucru pe care l-a și făcut.

Keith Davison a rămas complet singur, după ce soția sa a pierdut lupta cu cancerul. Evy a murit anul trecut, la 90 de ani, cu doar patru zile înainte ca cei doi să aniverseze 66 de ani de căsnicie.

„Nu poți să-ți imaginezi cum este. Plâng mult.”, a afirmat Keith pentru un post de televiziune din statul american Minnesota.

Rămas singur, bărbatul s-a gândit la o soluție. În orășelul lui nu era nicio piscină publică, așa că a construit una în grădina din spatele casei sale. Nu pentru a se bucura el de piscină, ci pentru copiii vecinilor săi.

De fapt, aceștia au fost surprinși când au auzit de planul bătrânului, un fost judecător. Piscina a fost deschisă în luna iulie, iar de atunci numeroși copii au venit zilnic în curtea bătrânului pentru a se bălăci.

„Știam că o să vină. Acum nu mai stau singur și mă uit la pereți”, a mai spus bătrânul.

Urmăriți acest videoclip pentru a vedea cum bătrânul Keith a adus bucurie tuturor celor din vecinătatea sa, dar mai ales lui!

Tocmai născuse, era în camera de spital cu bebelușul, dar a adormit. O străină s-a furișat și a mers la cel mic, furându-l. Ce s-a întâmplat când a ieșit cu nou-născutul din cameră e de neimaginat!

Un copil de numai 9 ani din Germania, Hamburg, este considerat erou, iată de ce.

⬇Citește articolul pe pagina următoare⬇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *