A fost dezvăluit adevărul despre SOMNUL FĂRĂ PIJAMALE!

186

159A fost dezvăluit adevărul gol-goluţ despre somnul „fără pijamale”: 5 beneficii surprinzătoare ale dormitului în pielea goală. Una dintre cele mai importante activitati care ne mentine sanatatea pe parcursul vietii este somnul.Este inutil sa spunem ca este la fel de important ca si mancarea.Daca va lipsiti de aceste doua activitati puteti provoca probleme de sanatate fatale. 

Un studiu recent a aratat ca fiecare persoana care doarme goala promoveaza un sentiment de fericire,scade tensiunea arteriala,intareste sistemul imunitar si reduce sentimentele de anxietate.Somnul fara haine da un sentiment de libertate.Este de asemenea o reteta buna pentru cresterea dorintei sexuale,deoarece atunci cand suntem goi,ne consideram mai sexy. In afara de toate beneficiile mentionate mai sus,dormitul dezbracat poate imbunatati calitatea somnului. Somnul devine mai profund, iar temperature corpului devine mai mica. Multi expertii recomanda dormitul nud,deoarece reduce riscul de proliferare bacteriana din cauza umezelii mai putine si caldurii. De fapt,vaginul devine mai putin umed si mai putin predispus la infectii,in timp ce testiculele reci imbunatatesc calitatea spermei. Pielea ta iti va fi recunoscatoarea pentru oportunitatea unica de a respira,ceea ce reduce sansa unei boli de piele. Pe tot parcursul zilei pielea este acoperita de imbracaminte si incaltaminte sub care de cele mai multe ori transpiratia si substantele chimice din detergent sau balsam pot intra in pori. Dormitul fara pijamale este gratuit,asadar veti salva bugetul familiei.In acest fel nu aveti nevoie sa cumparati haine,sa spalati sau sa calcati. Daca va este rece pe timpul noptii, va puteti acoperi pur si simplu cu o patura sau un cearceaf.

Inca mai cauti motive sa dormi dormi dezbracata? Nu e doar ca e tare comod si, pe deasupra, incredibil de sexy, dar sa renunti la pijamale (chiar si la cele mai sumare) e foarte prielnic pentru sanatate. De ce? Afla in continuare 5 beneficii ale dormitului nud, confirmate stiintific.
Care sunt avantajele dormitului fara pijamale?
Confort:
O data ce te obisnuiesti cu dormitul fara pijamale,nu te vei mai intoarce la vechile pijamale. Nu vei mai dori sa renunti la confortul creat de dormitul nud. Te vei simti mai liber fara lenjeria de corp,sutiene,pijamale.Te vei simti mai relaxat si mai fericit.


DISTRIBUIȚI