A cheltuit o avere pentru a pune o barieră uriașă în jurul casei și toți vecinii râdeau de el: ,,Ce gard șmecher ți-ai tras!”, dar peste câteva zile el era singurul care mai râdea. Ce s-a întâmplat

Un bărbat a cheltuit 8.300 de dolari cumpărând sute de metri de material din plastic pentru a-și înconjura casa cu el. Toți îl credeau nebun.

Numele lui este Randy Wagner și era foarte speriat de inundațiile pe care le tot anunțau meteorologii în regiunea lui din Texas, SUA, așa că a decis să facă ceva pentru a-și proteja casa. Dar ce a făcut Randy, mai exact?

În primul rând a căutat pe internet cum și-ar putea proteja casa de inundații și a descoperit un sistem care implica construirea unei bariere destinată să oprească apa în jurul spațiului pe care voia să îl protejeze.

Cu 122 de metri de plastic, Randy a construit bariera care a oprit apa și nu i-a permis să ajungă la casă. Când vecinii lui l-au văzut construind o barieră, toți i-au spus că a cam luat-o razna, dar când chiar au venit inundațiile, el s-a dovedit că a fost singurul om înțelept dintre toți.

Deși Randy a cheltuit 8.300 de dolari pentru acest sistem de apărare, mai ales din cauza procesului de instalare complicat, reparațiile casei în urma unei inundații ar fi costat 150.000 de dolari!

Iată imaginile:

Nu-și mai plătise chiria de luni bune, așa că proprietarul l-a dat afară. Când a ajuns în apartamentul închiriat, a avut parte de o surpriză neplăcută! Uite ce făcuse chiriașul

Un bărbat din Australia a avut parte de o surpriză total neplăcută când a ajuns în casa pe care a dat-o spre închiriere. Când a pășit în apartament, omul a rămas șocat: tânărul care locuia acolo i-a lăsat niște „suveniruri”

Proprietarul, Rohan James, i-a închiriat tânărului apartamentul său în octombrie 2013. Pentru că acesta nu i-a mai dat banii pe chirie în ultimele luni, bărbatul a decis să-l dea afară și să caute alt chiriaș. Până să facă asta însă, s-a dus să verifice locuința. Înăuntru, a găsit zeci de sticle din plastic umplute cu urină și cutii de cola umplute cu prezervative.

„Am rămas fără cuvinte și pur și simplu nu mi-a venit să cred. Am stat acolo câteva minute după ce am realizat ce era și am fost furios. Am rămas șocat. La început, am văzut doar 2 sau 3 sticle, dar apoi când m-am uitat cu atenție, erau peste tot. Pur și simplu stăteam și mă uităm nepunticios la ce a putut să lase în urma lui”, a povestit proprietarul.

Bărbatul și-a petrecut apoi o zi întreagă că să curețe apartamentul.

Iată ce se ÎNTÂMPLĂ CU CORPUL TĂU dacă NU mai faci AMOR

Importanța unei vieți amoroase regulate și sănătoase este dese ori subestimată. Activitatea amoroasă contribuie,în primul rând,  la o stare de spirit mai bună și la relaxare.

Iată 8 motive pentru care nu ar trebui să-ți neglijezi viața amoroasă pentru că asta se va întâmpla cu corpul tău dacă o faci:
1. Te îmbolnăvește mult mai des.

Dacă nu faci amor pentru o perioadă lungă, sistemul tău imunitar devine slăbit. Germenii se răspândesc mult mai repede în organismul tău ,ceea ce duce mult mai ușor la îmbolnăvire. Deci, făcând amor, te poți menține sănătos.

2. Crește nivelul de stres.

Amorul este o modalitate bună de a micșora nivelul stresului. Amorul regulat reduce stresul și te face să te simți mai relaxat. Fără acest echilibru riști să fii din ce în ce mai tensionat.

3. Reducerea libidoului.

Este greu de crezut, dar este adevărat: Dacă nu faci asta regulat, este dificil să te mai aprinzi atât de ușor. Bărbații pot întâmpina mari probleme cu erecția, iar pentru femei va fi greu să ajungă la orgasm. Deci, asigură-te că totul este în regulă, știi ce ai de făcut.

4. Visele ți se schimbă.

Unii oameni au observat că lipsa amorului le provoacă vise ciudate. Unii dintre ei visează că fac amor și că au orgasm în timpul somnului.

5. Pierderea dorinței de a face amor.

Dacă organismul tău observă că nu ai activitate amoroasă o perioadă lungă de timp, nu mai produce hormonii necesari.

Nu vei mai simți nevoia de a face amor dacă nu o faci  o perioadă lungă. Cu alte cuvinte, libidoul tău va fi scăzut. Și acest lucru se întâmplă pentru că hormonii tăi sexuali dispar încet încet.

6. Se vor răci relațiile dintre tine și partener.

Când un cuplu doarme rar împreună, relația dintre ei se răcește. Vei începe să ai incertitudini față de partenerul tău și alte persoane ți se vor părea mai atractive .

7. Îți va scădea încrederea în sine.

Nu este un lucru surprinzător pentru că o persoană care nu face amor constant nu se va mai simți dorită, de aici și nesiguranța. Este dovedit științific că lipsa amorului poate provoca depresie unei persoane. Uneori amorul funcționează ca un antidepresiv.

8. Riscurile cancerului cresc.

Pentru bărbați, riscul cancerului la prostată crește atunci când nu fac amor o perioadă lungă de timp. Așa că este foarte riscant.

Ei bine, dacă acest articol nu te-a motivat suficient, atunci nu știu ce o va face! Pentru toate aceste motive, va fi destul de iresponsabil din partea ta dacă nu vei face amor, nu crezi?

 

CITEȘTE ÎN CONTINUARE ȘI: 

7 PĂRȚI ALE CORPULUI care îți provoacă PLĂCERE IMENSĂ! Numărul 6 TE VA SURPRINDE cu siguranță

Fiecare dintre noi își dorește să-și cunoască corpul îndeajuns de mult încât să știe ce îi provoacă plăcere și ce îi displace. Fie  că ești bărbat sau femeie, trebuie să știi aceste lucruri pentru a-ți satisface cât mai bine partenerul de viață. Într-o relație, mai precis în pat, nu trebuie să existe limite, de aceea , mai jos găsești câteva dintre părțile corpului care provoacă plăcere nebănuită. Despre unele dintre ele s-ar putea să știi, despre altele nu.

Iată care sunt părțile corpului tău care îți vor oferi plăcere:

1. Mameloanele.

Toată lumea știe că stimularea mameloanelor poate face o femeie să se simtă în al nouălea cer, însă trebuie să o faci cum trebuie. Când sunt stimulate, mameloanele elimină o substanță care ajunge la creier creând astfel un orgasm mai puternic.

2. Coapsele.

Chiar dacă interiorul coapselor sunt rar atinse, femeilor le va plăcea dacă le atingi în această zonă. Le place pentru că este aproape de zona intimă.

3. Zona de jos a abdomenului.

Multe femei nu au fost atinse sau pupate în zona de jos a abdomenului. Acest lucru îți va schimba viața pentru totdeauna.

4. Degetele de la picioare.

Nu ți-a atins nimeni degetele de la picioare sau nu ți le-a pupat cu tandrețe? Crede-mă că îți va plăcea. Tot ce trebuie să faci este să propui acest lucru.

5. Lobul urechii.

Lobul urechii este un loc care aprinde ambele sexe la fel de ușor. Încearcă asta și vezi ce o să se întâmple.

6. Gâtul.

Datorită pielii care este foarte subțire în această zonă, se spune că gâtul este o zonă foarte sensibilă, de aceea este locul perfect unde trebuie să acționezi!

7. Nasul.

Presupun că știi că majoritatea nervilor faciali sunt la nas. De aceea, sărutându-i nasul o va face să se aprindă imediat.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *