A auzit cum fiica ei plângea fără oprire și s-a dus imediat în cameră ca s-o liniștească, dar când a deschis ușa și a văzut ce se întâmpla acolo, i s-au înmuiat picioarele. Uite cum și-a găsit fetița

O mulțime de oameni susțin că cel mai bun prieten al omului este câinele. Sunt cunoscute a fi animale credincioase, demne de încredere și iubitoare.

Pe de altă parte, pisicile sunt văzute a fi puțin egoiste și neprietenoase. Dar eu nu știu dacă sunt de acord cu asta. Am văzut o mulțime de pisici, extrem de iubitoare și de sensibile.

Iar lucrul acesta a fost demonstrat încă o dată când am văzut imaginile de mai jos. Oricine se îndoiește de dragostea pe care o pot avea acest animăluțe, să privească clipul următor!

În imagini apare un copil culcat în pătuțul lui. Dintr-o dată, acesta devine agitat și izbucnește în lacrimi și pare că nu se mai oprește. Copil începe să plângă din ce în ce mai tare, iar când pisica își dă seama de asta, sare din brațele surorii mai mari direct în patul celui mic.

Grijulie, pisica stă lângă copil și încearcă să-i ofere confortul și căldura de care are nevoie! Iar asta pare să funcționeze! Copilul simte dragostea necuvântătoarei și dă semne că se liniștește în cele din urmă.

E oficial: alocații mai mari pentru copii! Se dau 100 de euro pe lună pentru fiecare elev în parte! Uite care sunt condițiile.

Elevii ar putea primi 100 de euro în plus la alocație! Pentru acest lucru ei trebuie să îndeplinească o singură condiție!

Elevii care nu vor absenta deloc de la școală ar putea beneficia de o alocație mai mare. Proiectul de lege a fost propus de către senatorul Ioan Agrigoroaei și urmează să primească aprobare.

Agrigoroaei dorește să mărească alocația elevilor la 100 de euro pe lună, dar și să lupte împotriva absenteismului școlar. Condițiile nu sunt deloc grele! Senatorul nu vrea să dea oricum acest stimulent finaciar, ci doar pentru acei copii care nu au deloc absențe de la școală.

Banii nu vor fi virați într-un cont al părinților sau tutorelui, ci sub formă de tichete cu destinație precisă: o anumită sumă pentru alimente, o alta pentru haine și alta pentru rechizite.

„Ce poate face un copil, o familie cu 85 de lei lunar? Nimic. Dacă ar primi măcar 100 de euro, atunci, cu acei bani într-adevăr se poate face ceva. Nu toți vor primi acești bani, ci doar cei care nu au absențe la școală. În acest fel îi stimulăm pe tineri să facă copii și pe copii să învețe. Dacă fiecare copil va frecventa grădinița, școala primară, liceul și o facultate, nivelul de educație va crește simțitor”, a declarat senatorul.

„Alocaţia de stat pentru copii în cuantumul stabilit va fi cheltuită defalcat: 30% pentru îmbrăcăminte, 30% pentru alimente, 25 pentru bunuri care contribuie la educaţie (cărţi, reviste, internet, computer, echipament sportiv), 15% tabere sau excursii educaţionale”, se arată în propunerea pentru modificarea şi completarea art.3 din Legea nr. 61/1993 privind alocaţia de stat pentru copii, depusă de trei parlamentari.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!