7 lucruri pe care FEMEILE le fac atunci când ÎNȘEALĂ

Nimănui nu i-ar plăcea să fie înșelat, nu? Pentru bărbați, să fie înșelați este cel mai groaznic lucru deoarece le rănește ego-ul.

Atunci când ei își observă partenera că flirtează cu unul dintre prietenii lor, ei se enervează; nu își doresc ca lucrurile să evolueze între ei.

Astfel, este necesar pentru ei să detecteze dacă sunt înșelați sau dacă partenerele lor sunt fidele. Astfel, am adunat șapte parametri în funcție de care bărbații își pot valida relația.

1. Cicăleală continuă

Atunci când scoate în evidență fiecare lucru mărunt al relației, continuând să te cicălească, ea caută motive pentru despărțire.
2. Numind un anumit bărbat “doar un prieten”

Ai grijă și observă-i reacțiile atunci când o întrebi despre o nouă persoană din viața ei. Dacă vezi o oarecare dificultate pe fața ei sau dacă încearcă să evite întrebarea, atunci ceva este în neregulă.

3. Te întreabă de rutina ta de zi cu zi

Această întrebare este validată față de persoanele care nu muncesc de acasă, dar pentru celelalte, această întrebare ar fi în van. Dacă iubita ta te întreabă de rutina ta, ar putea plănui o întâlnire secretă în timp ce tu ești plecat.

4. Când ea pare că se afundă în gânduri

Atunci când încerci să vorbești cu ea și ea pare că este pierdută în gânduri, acest lucru poate fi un semn că se gândește la o modalitate de a se despărți de tine.

5. Nu pare să răspundă corespunzător atunci când o confrunți

Atunci când îi pui întrebări referitoare la posibilitatea de a te fi înșelat, iar ea insistă în a rămâne tăcută, atunci ar trebui să te gândești la relația voastră deoarece este posibil ca ea să vrea să vă despărțiți.

6. Un lucru comun – își ascunde telefonul de tine

Își ascunde telefonul de tine; acesta este un motiv evident, probabil că o face pentru a nu-i vedea mesajele romantice primite de la altcineva.

7. Nu mai este interesată de romantism

Atunci când nu te mai îmbrățișează sau nu se mai apropie de tine, înseamnă că probabil ești înșelat; ea nu mai este interesată de tine.

Dacă partenerul tău face aceste 10 lucruri, înseamnă că te-a înșelat aseară!

Intenția acestui articol este să te ajute să îți dai seama dacă partenerul tău s-a culcat cu altcineva. Da, cu toții bănuim că suntem înșelați și unii chiar se confruntă cu situația în care descoperă că temerile lor erau întemeiate. Există parteneri care înșeală fără rușine și fără regrete, iar asta e realitatea.

Să recunoști un trișor poate fi destul de simplu, dacă ești atentă la câteva semne care îl dau de gol. Gesturile, ticurile verbale, limbajul corpului, toate acestea ne pot spune dacă partenerul ne-a înșelat cu o seară în urmă sau nu. Atenție, ce urmează să vă spunem în continuare, a fost aprobat și dezvoltat de către psihologii care au studiat intens această problemă!

Primul semn de infidelitate este atunci când partenerul se detașează emoțional, are tot felul de schimbări de dispoziție și este adesea deprimat în preajma ta.

Cel de-al doilea semn evident că te-a înșelat sunt crizele de furie, criticile pe care ți le aduse sau actele de cruzime pe care le are față de tine. Controlul, controlul, controlul.

Numărul 3 pe lista semnelor de infidelitate este așa numitul „comportament controlator”, care apare atunci când partenerul necredincios tinde să îl cicălească pe celălalt cu privire la faptul că încearcă să-l controleze, când, în realitate, este tocmai opusul.

Numărul 4 este munca. Petrece mai mult timp la lucru, primește o grămadă de video call-uri, are întâlniri de afaceri și chiar se întâmplă să lucreze într-un alt oraș pentru o perioadă mai lungă de timp. Vi se pare cunoscut, fetelor?

Numărul 5. „Ce-i cu toate întrebările astea?” El devine super-defensiv atunci când este prins cu garda jos, și mai ales atunci când îi pui o întrebare care l-a luat pe nepregătite.

Numărul 6. Arată bine! Își îmbunătățește brusc stilul, face cumpărături spontane, se înscrie la o sală de gimnastică. Ce sunt cu toate astea?!

Al 7-lea semn de infidelitate este adrenalina bruscă pe care o arată. Este plin de energie, intră și iese mereu din casă, face lucruri noi. De când a devenit un atlet?

Al 8-lea semn este crud și trist în același timp: boala ta. Un sondaj a arătat că 50% dintre participanți și-au înșelat partenera care era bolnavă.

Numărul 9. Probabil că pare un clișeu, dar este un indiciu clar al unei activități extraconjugale – partenerul trișor flirtează din ce în ce mai mult cu sexul opus.

Numărul 10. Are nevoie de intimitate! Stă noaptea târziu la calculator cu scuza că are de lucru pentru birou. Este un pretext clasic.

Relațiile se pot destrăma. Diferențele de caracter, dispariția iubirii, a poftei și pasiunii, pierderea răbdării și infidelitatea sunt principalele motive care duc la destrămarea unui cuplu.

Dacă ți-a plăcut articolul, DISTRIBUIE și pentru prietenii tăi!

Un LIKE paginii noastre ar fi minunat. Mulțumim!