10 FILME în care ACTORII chiar au făcut AMOR – La numărul 9 NU te-ai fi gândit niciodată!

TAUR:

Nativele acestei zodii nu sunt cele mai ghinioniste, însă au standardele foarte înalte și de aceea nu își pot găsi pe nimeni care să corespundă așteptărilor lor și nici nu sunt dispuse să facă compromisuri. Ele știu exact ce vor de la un bărbat și nu se mulțumesc cu jumătăți de măsură niciodată, mai bine rămân singure decât să nu fie norocosul cu care să-și petreacă toată viața. Sunt foarte pretențioase și își doresc ca un bărbat să aibă toate calitățile posibile: înalt, bine făcut, frumos, inteligent și devreme acasă. Dacă nu întrunește aceste calități, atunci nu va fi niciodată lângă o femeie taur.

RAC:

Racii se tem cel mai tare de singurătate și de aceea țin și cu dinții de o relație chiar dacă nu sunt fericiți. Femeile născute în această zodie sunt sensibile și acceptă să facă mult prea multe compromisuri pentru persoana iubită chiar dacă realizează că profită de ea. Se agită foarte mult în relații și se agață de orice partener le va fi foarte greu să-și găsească persoana potrivită. Nativele acestei zodii ar trebui să se relaxeze și să nu mai pună atât de mult la suflet tot ce se petrecere. Ar trebui să ia fiecare experiență ca o învățătură.

LEU:

Când vine vorba de dragoste, leoaicele sunt cele mai ghinioniste. Orice ai face dai numai peste bărbați care sunt neserioși și zboară din floare în floare. Nu trebuie să te demoralizezi pentru că vei întâlni și tu alesul, însă va veni mai greu decât în cazul celorlalte zodii. Dacă ești născută în zodia leu , ar fi bine să ai răbdare și să nu îți pierzi speranța pentru că mai există și bărbați care au gânduri serioase ,doar că nu i-ai întâlnit tu încă.

SĂGETĂTOR:

Nativele acestei zodii sunt foarte sufletiste și se implică în fiecare relație încă de la început și acest lucru nu este deloc benefic pentru ele. Tot ele rămân dezamăgite după ce se termină o relație și este frustrant ca după ce te implici total să rămâi cu buza umflată. Dacă ești născută în această zodie, este mai bine dacă ai încerca să nu mai pui atât de mult suflet. Știu că este greu, dar este spre binele tău.

PEȘTI:

La nativele acestei zodii nu este neapărat vorba despre ghinion, ci despre caracterul lor. Femeile pești tind să se implice foarte tare în relații și bărbații se sperie de cele mai multe ori pentru că se simt sufocați și dominați. Dacă te vei relaxa vei avea mai multe șanse să-ți întâlnești jumătatea. Nu vei reuși niciodată să ți un bărbat lângă tine dacă nu îi vei oferi intimitate sau independență.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să DISTRIBUI și pentru prietenii tăi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *